TRATAMENT NATURIST HELICOBACTER PYLORI
MIERE DE MANUKA
Descriere
Mierea de Manuka de la Manuka Health are dubla certificare MGO si UMF pentru ca dvs sa fiti asigurat de calitatea impecabila a produselor.
Aceasta miere de manuka (Manuka honey) este o miere raw (raw honey), o miere cruda care contine antibiotic mnatural activ respectiv methylglyoxal si este produsa in Noua Zeelanda din arborele de Manuka, Leptospermum Scoparium [ Manuka tree ]. Compania Manuka Health este unul din cei mai mari producatori din lume de miere de Manuka.
MGO este un compus natural derivat din dihidroxiacetona (DHA), compus care este prezent natural in aceasta miere de Manuka care se colecteaza numai in Noua Zeelanda.
Consumul de miere de Manuka ajuta la lupta impotriva bacteriei Helicobacter Pylori cunoscuta sub numele scurt de H Pylory.
Ce este Helicobacter Pylori - H Pylori ?
Helicobacter Pylori este o specie de bacterii care traiesc in mucusul lipicios din stomac si e o bacterie care poate fi gasita cam la 40% din populatie. Conform GUTS UK, H Pylori nu provoaca in mod normal probleme insa la 15% din persoanele afectate poate provoca o seria de probleme la nivelul intestinului.
Una dintre cele mai mari probleme asociate cu H pylori - Helicobacter Pylori este ulcerul gastric sau la nivelul intestinului, ulcerul duodenal. Ulcerele sunt dureroase si sunt asociate cu simptome de indigeste si arsuri la stomac.
Tratament Naturist cu Miere de Manuka
Proprietățile antimicrobiene speciale ale mierii de Manuka s-au dovedit a fi eficiente împotriva unei game largi de specii bacteriene, inclusiv H. pylori.
În 1994, o universitate din Noua Zeelandă a descoperit că mierea de Manuka a fost capabilă să oprească creșterea H. pylori după doar 72 de ore cu o doză orală rezonabilă.
Aceaste Miere de Manuka ucide bacteriile printr-un proces numit „osmoză”, în care zaharurile din miere atrag toate particulele de apă din bacteriile infecțioase de care au nevoie pentru a supraviețui. Peroxidul de hidrogen poate fi găsit și în mierea de Manuka, care este recunoscut de oamenii de știință ca un puternic agent antimicrobian.
Cum se ia mierea de Manuka si ce miere sa luati?
Tratamentul recomandat :
- 3 lingurite pe zi de Miere de Manuka cu factor minim MGO 400+ sau MGO 550+,
- mierea trebuie consumata cu 30 de minute inainte de masa sau de a consuma lichide pentru a avea un efect optim
- tratamentul se face pe minimum o luna si jumatate
Daca vrei sa achizitionati miere de Manuka MGO 400+ , dati click pe poza
Daca vreti sa cumparati miere de Manuka MGO 550+, dati click pe poza
Referințe
1. Atrott J, Henle T. Metilglyoxal în miere de manuka - corelație cu proprietățile antibacteriene. Revista cehă de științe alimentare. 2009 1 ianuarie; 27 (S1): S163-5.
2. Guts Marea Britanie. Helicobacter pylori. https://gutscharity.org.uk/advice-and-information/conditions/helicobacterpylori/?gclid=EAIaIQobChMIsNK4ssq15gIVF-DtCh3wggkSEAAYASAAEgKOxfD_BwE
3. Baronul JH. Ulcer peptic. Revista Mount Sinai de medicină, New York. 2000 ian; 67 (1): 58-62.
4. Barkun A, Leontiadis G. Revizuirea sistematică a sarcinii simptomelor, a calității vieții și a costurilor asociate cu ulcerul peptic. Revista americană de medicină. 2010 Apr 1; 123 (4): 358-66.
5. Vu C, Ng YY. Prevalența Helicobacter pylori în boala ulcerului peptic într-un spital din Singapore. Jurnalul medical din Singapore. 2000 Oct; 41 (10): 478-81.
6. Al Somal N, Coley KE, Molan PC, Hancock BM. Susceptibilitatea Helicobacter pylori la activitatea antibacteriană a mierii de manuka. Jurnalul Societății Regale de Medicină. 1994 ian; 87 (1): 9.
7. Independentul. „Manuka Miere este genunchii albinelor”. https://www.independent.co.uk/incoming/manuka-honey-is-the-bees-knees-1690599.html
8. Juven BJ, Pierson MD. Efecte antibacteriene ale peroxidului de hidrogen și metode pentru detectarea și cuantificarea acestuia. Jurnalul de protecție a alimentelor. 1996 noiembrie; 59 (11): 1233-41.